Tentenverhuur

Laat uw feest niet in het water vallen! Wij zorgen voor de oplossing!

Multiklus B. Hesselink verhuurt multifunctionele tenten die zeer geschikt zijn voor: evenementen, feesten en partijen maar ook als slechtweer-onderkomen of als slaaptent
voor groepen personen.

De tenten zijn snel te plaatsen en o.a. zeer geschikt voor terrasoverkapping of om aan uw huis, bungalow, of restaurant te plaatsen. Uiteraard heeft iedere tent een brandwerend certificaat.

Ook de meubilering van de tent, zoals veldbedden, tafels, banken, kachels, verlichting, stroomvoorziening en grond-zeil zijn bij ons te huur.

 

• Partytenten

Wij verhuren verschillende types partytent waaronder de Tent-Up.
De Tent-Up is snel te plaatsen en o.a zeer geschikt voor terrasoverkapping en om aan uw huis, bungalow, of restaurant te plaatsen.

De afmetingen zijn:
3 x 6 mtr, 6 x 6m mtr. 9 x 6 mtr. en 3 x 4,5 en 4 x 8 mtr.

De tenten worden met individueel te plaatsen zijwanden verhuurd. Deze tenten zijn koppelbaar.

Ook de meubilering van de tent kunnen wij verzorgen.

Uiteraard heeft iedere tent een brandwerend certificaat.

Opbouwinstructies "Party-tenten"

 

• Kamptenten

 

Deze multifunctionele tenten zijn zeer geschikt voor: evenementen, feesten, partijen maar ook als slechtweer onderkomen of als slaaptent voor groepen personen.

De afmetingen van de tenten zijn 6 m breed x 6 m lang 2.85 m hoog en 6 breed x 8 lang 2.85 hoog en zijn oneindig schakelbaar. De voor- en achtergevel zijn verwijderbaar en de zijgevels zijn oprolbaar waarna een overkapping voor een terras e.d. kan worden gecreŽerd . Een aluminium frame met kunststof koppelingen zorgt voor het snel op en af bouwen.

Het frame wordt afgedekt met een sterk polyester geweven zeildoek met ramen in de zijgevels en schoorsteen- en ventilatie doorgangen in het dak.Dit zeildoek is brandvertragend volgens DIN 4101 B1 internationale normen.

Ook veldbedden, tafels, banken, kachels, verlichting, stroomvoorziening en grond-zeil zijn bij ons te huur.

Opbouwinstructies "Kamp-tenten"